به گزارش روابط عمومی انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان، دکتر سعید سرداری در دیدار مدیر انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان، با اشاره به اینکه بار درمانی استان زنجان قبل و بعد از انقلاب، بیشتر بر دوش خیرین اتفاق افتاده است، اظهار کرد: نمونه های های این مراکز درمانی در شهر زنجان، بیمارستان بهشتی،دانشکده علوم پزشکی، مهرانه و انجمن خیریه کلیوی است که توسط خیرین راه اندازی شده، که به نوعی نقاط قوت برای استان زنجان بوده ولی متأسفانه این موضوع توسط حاکمیت مغفول مانده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی زنجان باتوجه به وضعیت موجود یک هزار و چهارصد میلیارد تومان کسری بودجه دارد، افزود: در ابتدای دولت یازدهم و دوازدهم منابعی به سیستم بهداشت و درمان تزریق و هزینه شده است و دانشگاه از حالت تیپ ۲ به یک ارتقا پیدا کرده ولی متأسفانه زیرساخت های انسانی و منابع فیزیکی آن تامین نشده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زنجان،اظهار داشت: هرکسی که بتواند و بخواهد باری از دوش حوزه درمان را بردارد که به اعتقاد بنده نوعی کمک کردن به حوزه درمان است،که قسمت عمده این موضوع را خیرین در استان برعهده دارند.
سرداری تصریح کرد: در تلاش هستم بیمارستان ولیعصر(عج) را که مجوز آن دولتی است به خیریه تبدیل کنم، تا یک درآمد زایی اتفاق بیفتد و قسمتی از باز مشکلات بیمارستان ولیعصر کاهش یابد.
وی با بیان اینکه فعالیت مجموعه انجمن خیریه کلیوی زنجان در حوزه دیالیز برای ما بسیار موثر است، افزود: به عقیده بنده بهتر است این مجموعه را تقویت کرده و بخش دیالیز اورژانس را راه اندازی کنیم تا بتوانیم مشکلات هزینه ای و منابع انسانی را جبران کنیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زنجان در پایان گفت: هفته های آتی جلسه ای با معاونت درمان را تشکیل داده و اعلام آمادگی جهت رفع و رسیدگی به مشکلات این مجموعه را داریم.
انتهای پیام/