logo

واحد خبر

اخبار جدید مرکز انجمن کلیوی زنجان

توضیح کامل واحد خبر

درمان اضطراب در بیماران کلیوی

زندگی با بیماری کلیوی می تواند تأثیر زیادی بر سلامت روان شما داشته باشد. شما در حال حاضر مسئولیت های زیادی مانند مصرف داروهای خود، حفظ یک رژیم غذایی مناسب و پیروی از درمان های دیالیز دارید که هر کدام عوارض خود را بر سطح استرس شما می گذارد. افسردگی، اضطراب و سایر مسائل مربوط به سلامت روان در هنگام زندگی با بیماری کلیوی رایج است. همان قدر که سلامت جسمی از اهمیت بالایی برخوردار است، مدیریت سلامت روانی و عاطفی نیز به همان اندازه دارای اهمیت است. در این مقاله راهکارها و راه حل هایی که می توانید هر روز بر سلامت ذهنی خود تمرکز کنید.

همه چی درباره پیوند کلیه

هر آنچه باید درباره پیوند کلیه بدانید برای شما آماده کرده ایم با ما همراه باشید .

نارسایی کلیه در سالمندان

نارسایی کلیه در سالمند یکی از مهم ترین حوزه های بیماریهای مرتبط با سالمندان است. نارسایی مزمن کلیوی  Chronic kidney disease  که به اختصار CKD  گفته می شود، یکی از شایع ترین بیماریها در دوران سالمندی می باشد که در طی آن بیمار به صورت تدریجی عملکرد مناسب کلیه ها را از دست میدهد. این بیماری معمولا به دلیل سایر مشکلات پزشکی عارض میشود که معمولا به روی کلیه ها تاثیر گذار هستند که عمدتا شامل  عفونت کلیه ها، فشار خون بالا،  دیابت و التهاب کلیه ها می باشد.

تمام آنچه باید قبل و بعد از پیوند کلیه بدانید

برای اغلب افراد جای سوال است که پیوند کلیه به چه صورت انجام می شود و یا اینکه پیوند کلیه خطراتی را به همراه دارد، در این مطلب می توانید از تمام باید ها و نباید های قبل و بعد از پیوند کلیه مطلع شوید.

چگونه عفونت کلیه را درمان کنیم؟

عفونت کلیه ( پیلونفریت ) یک بیماری ناخوشایند است که گاهی جدی مى شود. در این مقاله به بررسی علائم و دلایل ایجاد عفونت کلیه می پردازیم و راه های درمان این بیماری را نیز بیان می کنیم. این مقاله تنها در مورد عفونت ناگهانی (حاد) کلیوی در بزرگسالان است که واژه پزشکی آن پیلونفریت حاد است.

حقایقی شگفت انگیز درباره کلیه ها

کلیه ها قابلیت تولید ویتامین دی را دارند همچنین نقش مهمی در تنظیم فشار خون و افزایش اکسیژن خون دارند.

تاثیر فشار خون بالا بر کلیه: بیماری کلیه بر اثر فشار خون بالا

فشار خون بالا می‌تواند به رگ‌های خونی موجود در کلیه‌ها آسیب برساند و توانایی آن‌ها را برای درست کار کردن کاهش دهد. هنگامی که نیروی جریان خون زیاد است، رگ‌های خونی کشیده می‌شوند، بنابراین خون راحت تر جریان می‌یابد. سرانجام، این کشش باعث رقیق شدن و ضعف رگ‌های خونی در بدن، از جمله کلیه‌ها می‌شود.

اثر دیابت بر روی کلیه ها

دیابت می تواند به کلیه ها ، چشم ها ، اعصاب ، قلب و عروق خونی شما آسیب رسانده و خطر حملات قلبی ، سکته مغزی و بیماری مزمن کلیه را افزایش می دهد .




© 2024 - انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان

زنجان، آزادگان، انتهای خیابان فروردین
02433411203-5
English Website